Sidvisningar

måndag 17 juni 2013

Summerburst 2013

Summerbust var grymt! Har haft så kul!! Ville inte att helgen skulle ta slut. Dansat i timmar och pratat med mina underbara vänner! 
Fredagen blev de stadion med massa grymma dj och efter de krogen! Blev en sen kväll (somna inte för ens 6) så lördagen var man lite sleten men efter några timmars vila var vi riktigt taggade igen. 
Känslan när man kom in på summerburst går inte att beskriva riktigt. Men för mig kom det en lycko känsla och att se alla människor dansa, höra musiken dunka och ha de härliga vädret där (regnade dock nån timme på fredagen för vår del).
När det står tusentals folk o bara dansar tillsammans, men häftiga ljusshower och hög bra musik! Så häftig känsla! Man blir inte annat än taggad och danssugen! 
Sen att vi hade en "nära döden upplevelse" kanske inte var de bästa. Kön in till barområdet var inget annat än kaos. Inga kö slussar och stopp in gjorde det VÄLDIGT TRÅNGT. Man bara trycktes med i klungan, ramla i klumpar på varandra och kippade efter andan när trängseln blev för extrem!! Ju närmare vi kom ingången blev det bara värre. MEN vi överlevde! 
Även ett klantigt påhitt att stoppa uppgången från toakön (här ovan) startade kaos :/ 
Men i sin helhet var allt grymt! Längtar redan efter nästa års summerburst som är en given aktivitet nästa sommar oxå! :) 





Vi avslutade helgen med att äta på vapiano (världens godaste pastarätter) 
Och nu sitter vi trötta och sketna på väg hem! 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar